فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شد
1397/08/01
براساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان رشته های علوم پزشکی فراهم شد.
فراخوان جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
1397/08/01
مهلت ثبت نام در فراخوان جذب اعضای هیأت علمی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی تا هفتم آبان تمدید شد.
انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از 15 تیرماه آغاز می شود
1397/04/13
انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنجشنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.
انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
1397/04/10
انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 24 امروز 10 تیرماه آغاز می‌شود و تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13 تیرماه ادامه خواهد داشت.
نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی 97 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
1397/04/11
نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی 97 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
ویرایش و ادامه ثبت نام داوطلبان دوره بدون آزمون دکتری تخصصی آغاز شد
1397/04/07
ویرایش و ادامه ثبت نام داوطلبان دوره بدون آزمون دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
دکتر پورعباس در بازدید از رسانه های دانشگاه : تعدیل نیرو، تعطیلی واحد و کاهش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی نداریم
1397/04/03
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته با حضور در محل رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی، از تحریریه روزنامه فرهیختگان، خبرگزاری آنا و خبرگزاری ایسکانیوز بازدید کرد.
آغاز ثبت نام بدون آزمون استعدادهای درخشان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
1397/03/30
ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی از امروز (چهارشنبه 30 خرداد) آغاز و تا ساعت 24 روز شنبه 2 تیر ادامه خواهد داشت.
دکتر فرهاد رهبر : کارورزی و ارتباط با صنعت از دوره دانشجویی باید جدی گرفته شود
1397/03/31
دکتر فرهاد رهبر با اشاره به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: موضوع مهم ارتباط صنعت و دانشگاه که مورد تأکید جدی رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» قرار گرفت هنوز به هدف مطلوب نرسیده است.
نکات مهم دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
1397/03/28
دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد. این دفترچه دارای نکات مهمی است که داوطلبان باید در هنگام انتخاب رشته به آن دقت کنند.
1 2 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  2