بابایی در گفتگو با آنا : اردوی تیم ملی هاکی در دانشگاه آزاد اسلامی ابهر برگزار می‌شود
1398/02/07

غلامعباس بابایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: اردوی تیم ملی هاکی کشورمان که خود را برای مسابقات آسیایی آماده می‌کند از امروز شنبه هفتم اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر آغاز می‌شود.
وی اضافه کرد: در اردوی ۷ روزه تیم ملی هاکی کشورمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر ۳۰ بازیکن و مربی حضور خواهند داشت.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر اضافه کرد: به‌منظور معرفی امکانات و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر و منطقه و در راستای درآمدزایی غیرشهریه، رایزنی‌ها و پیگیری‌های جناب آقای دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس محترم دانشگاه آزاداسلامی واحد ابهربا فدراسیون‌های ورزشی  و باشگاه‌های مختلف کشور برای برگزاری اردو در این دانشگاه صورت گرفته است و ان‌شاء‌الله امسال شاهد حضور بیشتر تیم‌های ملی و باشگاهی در ابهر خواهیم بود.