معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر خبر داد: پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
1398/04/20

معاون علمی واحد ابهر : از پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برای سال تحصیلی 99 – 98 خبر داد
دکتر سعید پیری معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامي واحد ابهر به روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : در مهر سال 98 13 در 124 رشته تحصيلي متنوع در گروههاي علوم انساني، فني و مهندسي  و كشاورزي  در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برای نیم سال تحصیلی 99 – 98 دانشجو پذیرش خواهد داشت.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر افزود : پذيرش دانشجو در 44 رشته كارشناسي  و 17 رشته كارداني در گروههاي علوم انساني، فني و مهندسي و كشاورزي بر اساس سوابق تحصيلي ( بدون آزمون ) بوده كه داوطلبان تحصيل در رشته هاي بدون آزمون تا 6 شهريور سال 98 مهلت دارند با مراجعه به سايت مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي به نشاني www.azmoon.org اقدام به ثبت نام نمايند .
پیری اضافه کرد: برای سال تحصیلی 99 -98 از بین داوطلبان آزمون سراسری نیز در رشته پرستاری در مقطع کارشناسی پیوسته و در 8 رشته دکتری تخصصی و 54 رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
وی حضور اعضای هیات علمی مجرب در این دانشگاه را فرصت مناسب دانست وگفت : در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر بیش از 150 نفر اعضای هیات علمی مشغول به تدریس می باشند که دارای مدارک علمی بالا و متخصص در رشته های مربوطه خود هستند که این نشان از ارتقای کیفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر دارد