دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر قهرمان مسابقات کشتی انتخابی تیم ملی دانشجویان شد
1398/07/15

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر آقای دانیال نظری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر که در قالب تیم استان زنجان در مسابقات قهرمانی کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در وزن 125 کیلوگرم شرکت کرده بود با شکست رقبای خود به مقام نخست این وزن دست یافت  و به عضویت تیم ملی دانشجویان دانشجویان کشور درآمد.
این مسابقات در شهریور ماه امسال به مناسبت گرامیداشت شهدای منطقه کلاگر محله و دیو کلا شهرستان قائم‌شهر در سالن چندمنظوره ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌‌شهر با حضور ۱3 تیم و 150 ورزشکار از دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان های مازندران، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، قزوین، سیستان و بلوچستان، یزد، گلستان، سمنان، کردستان، خراسان شمالی، زنجان و تهران برگزار شد.
درپایان این مسابقات که در وزن های ۵۷,۶۱.۶۵.۷۰.۷۴.۷۹.۸۶.۹۲.۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم برگزار شد تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با 165 امتیاز مقام اول، مازندران با 136 امتیاز مقام دوم و زنجان با 128 امتیاز مقام سوم را از آن خود کردند.