دردانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر: همایش رهروان زینبی برگزار شد
1398/07/28

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدابهر دکتر کیان پهلوان افشاری درابتدای این همایش به اربعین حسینی اشاره کرد وگفت : اگر به سال 61 هجری برگردیم در چنین ایامی ، روزگار نزدیک به 40 غروب بی حسین را تجربه می کرد، این ایام در آن روزها ، روزهای زینب سلام الله علیها بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر افزود: در غروب غم آلود روزی که خنجر شقاوت و بی رحمی گلوی سالار و سرور شهیدان را درید و کوفیان و شامیان مهیای جشن و پایکوبی بودند، روزگار صفحه ای دیگر را رقم زد و حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) با فرو بردن بغض غم خود و صبوری در برابر مصائب سنگین از دست دادن برادر و فرزندان خود و برادر زاده ها وبستگان خویش که فی الواقع غم بزرگی بود، برقله عزت و سرافرازی قد گذاشت.
وی در ادامه افزود : خطبه های قراء و آتشین وی در کوفه و شام وتحقیر و رسوائی یزیدیان باعث پیروزی خون بر شمشیرشد وکربلا به بلوغ رسید.
ایشان با اشاره به شخصیت والای آن حضرت در ادامه مسیر قیام ابا عبدلله الحسین گفت: از کسی که پدرش امیرالمومنان علی ابن ابی طالب باشد و مادرش صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا(س) و جدش رسول اکرم انتظاری جز این نمی رود . زبان در برابر عظمت و شوکت این بانوی عالی مقام قاصر وکاری جز زانوزدن در برابر این جلال و سر تعظیم فرود آوردن در برابر این مقام بزرگ و ولایتمدار از عهده کسی بر نمی آید.