اکبری: برداشت نشای گوجه فرنگی از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ابهر آغاز شد
1399/02/13

fبه گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر دکترکامران اکبری  از آغاز برداشت نشای گوجه فرنگی از مزرعه تحقیقاتی واحد ابهر خبر داد و افزود: «نشای گوجه‌فرنگی کانیون ایتالیایی و فلات مشهد که از بهترین نوع ارقام گوجه فرنگی بوده در گلخانه مجهز مرکز تحقیقات کشاورزی واحد ابهر کاشت شد و اکنون آماده ارائه به گوجه‌کاران منطقه است.»

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر ادامه داد: «نشای موجود که از نوع گوجه‌فرنگی تخم‌مرغی شکل بوده اسفند ۹۸ کاشت شده و از رشد و سلامتی کامل برخوردار است و می‌تواند ۲۰ هکتار از اراضی گوجه‌کاران منطقه را زیر پوشش قرار دهد.»