پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به مناسبت عید سعید نوروز
1399/01/01
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در پیامی فرارسیدن عید سعید نوروز و سال ۱۳۹۹ تبریک گفت:
مدیران محترم گروه معارف اسلامی
1398/12/24
جبران جلسات درسی لغو شده دراین تعطیلات با استفاده ازآموزش مجازی
راهنمای استفاده اساتیدمحترم ازکلاس های آموزشی مجازی
1398/12/21
اساتید محترم باعنایت به برگزاری کلاس ها به صورت آموزش مجازی وآنلاین مطابق دستورالعمل آموزش مجازی از طریق فایل راهنما ولینک http://lmsmap.iauec.ac.ir نسبت به تشکیل کلاس های مجازی طبق برنامه درسی اقدام نمایید.
راهنمای استفاده دانشجویان محترم ازکلاس های آموزشی مجازی
1398/12/21
تعطیلی کلاسهای آموزشی واحد ابهر
1398/12/04
تعطیلی کلاسهای آموزشی واحد ابهر از مورخه 98/12/05 لغایت 98/12/09
ساختمان جدید مرکز رشد واحد های فن آور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر افتتاح شد
1398/11/20
ساختمان جدید مرکز رشد واحد ابهردر فضایی به مساحت ۱۴۰۰ مترمربع افتتاح شد
کسب رتبه دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی
1398/10/19
کسب رتبه دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی درنظام رتبه بندی (یو اس نیوز)
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی
1398/10/14
در پی شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جمعی از همراهانش بدست تروریسم دولتی امریکا، دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر پیام تسلیتی را به شرح ذیل صادر کردند.
امام‌جمعه شهرستان ابهر: حوزه و دانشگاه دو مرکز مهم تربیت متخصص در جامعه هستند
1398/10/03
امام‌جمعه شهرستان ابهر گفت: «دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه دو مرکز مهم تربیت افراد متخصص در جامعه هستند که وحدت این دو می‌تواند شکوفایی و بالندگی در کشور ایجاد کند.
نصیری مدیرکل دانشجوئی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی: شهداء حافظان امنیت امروز ما هستند و باید قدر آنها را بدانیم وتلاش کنیم یاد وخاطره و آرمان های آنها فراموش نشود
1398/09/21
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر مدیر کل دانشجوئی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی درمراسم دوازدهمین سالگرد تدفین شهداء گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر که با حضور اقشار مختلف مردم ، مسئولان و دانشجویان در این واحد برگزار شد گفت : شهداء دردوران دفاع مقدس و همچنین در دفاع حرم برای حفظ ناموس و امنیت ما جان خود را فدا کردند و امروز وظیفه داریم که از آرمان های شهداء دفاع کنیم و راه و هدف آنها را سرلوح زندگی خود نمائیم.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  9