پایگاه منابع الکترونیکی واحد ابهر 1396/06/01

به همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه و جهت تسهيل فعالیت های پژوهشي استادان ارجمند و دانشجويان عزیز، دسترسی به منابع الکترونیکی شامل مجلات و کتاب های الکترونیکی از ناشرین Elsevier، Springer و Wiley به‌همراه دسترسی کامل به پایگاه‌های معتبر علمی Thomson Reuters (ISI) و Scopus در مجموعه کاملی تحت عنوان «پایگاه منابع الکترونیکی واحد ابهر»، مشتمل بر شش دسترسي مهم ایجاد شده است: كتاب هاي الكترونيكي، مجلات الكترونيكي، پايگاه هاي اطلاعاتي، موتورهاي جستجوي علمي، پايان‌نامه‌ها و ثبت اختراعات، بخش هايي هستند كه پژوهشگران مي توانند از آن ها بهره مند شوند. در این مجموعه علاوه بر منابع اشتراکی، امکان دسترسی آسان به منابع الکترونیکی Open Access نیز فراهم گردیده است.

معاونت پژوهش و فن‌آوری
                                       دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر