دانشگاه آزاد اسلامی در فهرست موسسه های برتر جهان قرار گرفت 1397/03/13

۱۲ موسسه ایرانی در سال ۲۰۱۸ در فهرست موسسه‌های برتر جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، بر پایه تازه‌ ترین گزارش «مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان» ویرایش ۲۰۱۸، ۱۲ موسسه ایرانی در فهرست موسسه‌های برتر جهان هستند.

دانشگاه‌های «آزاد اسلامی (همه واحدها)»، «تهران»، «علوم پزشکی تهران»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «صنعتی امیرکبیر»، «تربیت مدرس»، «علم و صنعت ایران»، «شیراز»، «فردوسی مشهد»، «علوم پزشکی شهید بهشتی»، و «شهید بهشتی» موسسه‌های ایرانی برتر در این نظام رتبه‌بندی هستند و در جایگاه نخست تا هشتم ملی جای گرفته‌اند.

گفتنی است «رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان» تنها نظامی است که کیفیت آموزش و پرورش دانشجویان، پرستیژ اعضای هیئت علمی، و کیفیت پژوهش دانشگاه‌ها را بی‌نیاز از پیمایش‌های رایج و پرسشنامه برای موسسه‌ها می‌سنجد.

«مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان» هر ساله موسسه‌های گوناگون در سراسر جهان را بر پایه هفت سنجه کلیدی ارزیابی و نام ۱۰۰۰ موسسه برتر را منتشر می‌کند. کیفیت آموزش، اشتغال دانش‌آموختگان، کیفیت اعضای هیئت علمی، انتشارات پژوهشی، انتشارات باکیفیت بالا، تاثیرگذاری، و استنادها سنجه‌هایی هستند که این نظام رتبه‌بندی برای مقایسه موسسه‌ها از آنها بهره می‌برد.

پژوهشی